Ga naar de inhoud

Airconditioning op maat!

Denkt u aan airconditioning, dan is uw eerste gedachte vast aan verkoeling in de zomer. Daarin heeft u zeker niet ongelijk. Hebben we het echter over klimaatbeheersing, dan begrijpt u vast dat er veel meer mogelijkheden zijn. Wij denken graag met u mee om te kijken wat voor uw situatie, hetzij voor thuis of op de zaak, de beste oplossing is.

Wij werken alleen met kwaliteitsmerken en de huidige systemen zijn perfect voor verkoeling in de zomer en verwarmen in de winter. Sterker nog, met de huidige gasprijzen is het verwarmen van uw huis of bedrijf voordeliger dan met conventionele verwarmingsmethodes! Zeker in combinatie met zonnepanelen is het bijzonder interessant om te gaan verwarmen met een airco.

Voor alle mogelijke soorten airco systemen kunnen wij u een passende aanbieding doen. Natuurlijk maken we eerst een afspraak en komen we bij u langs om samen de situatie te bekijken, zodat zowel de airco, als de montage voldoet aan uw persoonlijke wensen.

Service en onderhoud
Wilt u zorgeloos blijven genieten van uw airco? Vergeet dan niet om preventief onderhoud uit te laten voeren. Het is uiteraard niet verplicht, maar het is wel de sleutel tot betrouwbaarheid. Indien u regelmatig preventief onderhoud van de airco laat uitvoeren door onze ervaren monteurs, zijn diverse problemen te voorkomen. Hiermee zorgt u voor schone lucht en een goede werking van de apparatuur.

Voor offertes, informatie of een afspraak vragen wij u het contact formulier op de contact pagina in te vullen.

HKV koeltechniek
Meesterwerkmanstraat 24a
7447 RZ Hellendoorn

06 46 11 29 06 kvk 82442010

info@hkvkoeltechniek.nl